Pages

maanantai 7. maaliskuuta 2011

i'm in love with this feeling

Gosh teitä on jo 40, super!♥ Kiitos kaikille ihanille lukijoille, you make my day :)

Hui vilkaiskaapa laskuria, enää alle 4kk! Aika kiitää huimaa vauhtia mutta niin on kyllä hyväkin, mun matkakuume kohoo koko ajan tasasta vauhtia :D Tänäänkin kattelin Bondi Rescueta ja ajattelin että reilusti alle puoli vuotta niin mä pääsen käymään tolla rannalla, huisia! Perhetietojakin odottelen kauheella vimmalla, täähän on just sitä aikaa kun niitä saattaa ruveta saamaan. Eli voi olla että mulla on perhe jo vaikka viikon päästä tai sit saattaa olla että joudun odotteleen sen kolme kuukautta vielä... Toivotaan ekaa vaihtoehtoo ;)


tässä kesää fiilistellessä kuvia viime kesän kyproksen reissulta!


Mitäs mulle muuten, kouluakouluakouluakoulua... Tai no tänään oli eka päivä hiihtoloman jälkeen koulua ja oon nyt jo ihan valmis seuraavalle lomalle :D Kauheesti kaikkia aineita, esitelmiä ja muita juttuja. Toivottavasti saisin sen motivaation kaivettua jostain ennen koeviikkoo! Muuten tässä sitten kesää odotellessa, hope so kevät alkaa nyt porhaltaa oikein kunnolla eteenpäin.




Puss&Kram, kuulumisiin!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

''eka päivä syysloman jälkeen...'' hiihtoloman ;) sori tää pilkunviilaus :Dd

lottis kirjoitti...

KOLME KUUKAUTTA?!?!?!?!?!??! yhyy mua itkettää.

Hanna kirjoitti...

ohoh anonyymi kappasta, näköjään on ajatuksen vieläkin lomalla :D kiitti huomiosta, pitääkin korjata!

ja lottis no voi sua mutta tuunhan mä takasin äkkiä :)

rosannna kirjoitti...

ja vihdoin liityin sun lukijaksi :D

Hanna kirjoitti...

yeiii rosku, niin mäkin sun ;)

Anna kirjoitti...

Meillä on sama lähtöpäivä :D vaikka mennäänki iha eripuolille maapalloo ja eri järjestöillä. Kiva!! Hukkuu tosiaan koulumotivaatio ku ootan vaa et on aika lähtee :))

Lotta kirjoitti...

Mulla ainaki päivät ja viikot kadonnu ihan tyhjiin, vaik toisaalta jäljellä olevat päivät vähenee tuskallisen hitaasti perhetietoja odotellessa. Mut toivottavasti tulis pian, onhan se vähän pelottava ajatus, et ollaan neljän kuukauden päästä toisella puolella maailmaa, mut ei mitään tietoa missä, kun kuitenki Euroopan kokosesta maasta on kyse :)

Hanna kirjoitti...

Anna ahaa, sä oot menossa USAan vai? Minkä järjestön kautta? :) Ja koulumoti tosiaan kadoksissa ollu siitä joulusta asti...

Lotta, kattelen tota laskuria kans aina välillä silleen että mitä ihmettä täällä tapahtuu, tuntuu että aika vaan hukkuu johonkin! :D asddd olis niin siistiä saada ne perhetiedot pian, sais googlata minkänäköseen paikkaan on menossa etc ;)

Hanna kirjoitti...

hupsista anna, ootkin menossa brasseihin etkä usaan :----D my bad!

Lähetä kommentti