Pages

tiistai 19. huhtikuuta 2011

De-de-de-de-de DEUTCHLAND!

Saksassa siis tuli tosiaan viime viikko vietettyä, ja huhhuh, nyt pistää tää Suomi ärsyttään :--D haluun reissata!

Meidän koulussa oli siis mahdollista valita comenius-kurssi, joka on EU-rahoitteinen kansainvälisyyskurssi. Projektissa olivat mukana Suomi, Saksa, Kreikka, Malta ja Italia, ja kaikissa maissa visiteerattiin. Meille tän vuoden ykkösille tarjoitui mahdollisuus osallistua projektiin ja sekä majoittaa tänne Suomeen saksalaisia tyttöjä viikoksi, että päästä itse saksanmaalle! Mähän en siis innostunut asiasta, luulot pois ;)


Osa maltalaisista höystettynä muutamalla suomitytöllä, love these people!♥

Viikko oli kokonaisuudessaan H U I K E E. Ei voi muuta sanoa. Upeisiin ihmisiin tuli tutusttuttua enemmän kun laki sallii, mahtavat kokemukset tuli hankittua, ja taisin siinä pienen lomaromanssinkin saada erään maltalaisen herran kanssa aikaseks.. Jos vähän tarkemmin eritellään, niin asuttiin siis Zülpichissä, mikä on aika lähellä Ranskan rajaa länsi-Saksassa. Kevät oli siellä jo hyvää vauhtia porhaltamassa kohti kesää, lämpötilat nousi parhaimmillaan +25 asteeseen ja kylmimmilläänkin oli +15! Kaikki puut oli kukassa ja kaunista oli, ihanan vehreetä ja keväistä :) Kaupunkikäynneillä käytiin Kölnissä ja Bonnissa, ja taisi shoppailla vähäsen? Eikun ainiin enhän mä rakasta shoppailua ja vaatteita tai kenkiä, taisin erehtyä henkilöstä.. Projektihommia tehtiin suhteellisen vähän, mietittiin vaan "European identititya" ja tehtiin runoja siihen liittyen sekä pidettiin esitelmä Suomesta näytelmän muodossa. Ja niitäkin oli huippukiva tehdä! Mutta nyt, antaa kuvien kertoa!


Minä ja Prasanna, mun exchangepartner ja yks elinikäisistä ystävistä. ♥


Suomitytöt Kölnissä!


Niin söpöjä pikkukahviloita joka kadunkulmassa!


Just like a fairytale..

Vaihtariasioistakin senverran, että viisumihakemus tuli eilen postissa ja niitä oon ruvennut tässä katsomaan, eiköhän ne viikonlopun aikana kuntoon saada. Palaillaan taas myöhemmin lisäinfon kera, ciao!

4 kommenttia:

Kata kirjoitti...

haha samaistun suhun niin hyvin! Iteki vietin toissaviikolla viikon Saksassa, ja ai että oli ihanaa <3 Se lämpö ja aurinko ja kaikki <3 Ihanku kesä, ja sit ku tulin takasi nii näky lentokoneen ikkunasta vaan lunta! Oli aika masentava näky:---D

ja kohtakohtakohtakohta ollaan ausseissa<33

Hanna kirjoitti...

Joo älä, fiilikset kyllä vähän laski kun katto siinä meren jälkeen että maata näkyy, wihii, ja sit LUNTA, noooooooou :D Ja niimpäniimpäniimpä, kohta päästään vallottaan land down under ♥ some finnish power! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oi jestas, on sulla ollut mahtava reissu... ja uutta pukkaa ihan nurkan takana, pian se heinäkuu koittaa, vaikka tänään taisi vähän luntakin tupsauttaa taivaalta :)

Ihanaa kesänodotusta, täällä ollaan hengessä mukana!!!

t. Carina & co.

Hanna kirjoitti...

No oli kyllä ihan mahtireissu! :) Ja niimpä, enää ihan vähän yli 2kk, hui kun tää aika vaan katoo jonnekin! Ihanaa kesänodotusta sinnekin :)

Lähetä kommentti