Pages

torstai 23. syyskuuta 2010

feeling good

Olipa kerran keskiviikko, joka oli ihan järkyttävä päivä ja tulin niin pahalla päällä kotiin ettei oo tosikaan. No, silmään pisti keittiön pöydältä iso valkonen kirjekuori jonka kimpussa olin ihan kärppänä ja tadaaaaaa, hakupakettihan se siinä! Voin kertoo että päivä parani heti ihan huipuksi, vihdoinkin pääsee kirjottamaan kirjettä tulevalle host-perheelle ja touhuaan kaikkee muuta ton paketin kanssa, kuluu aikakin nopeemmin :) Ja vaihtovuosivuosi tuntuu taas olevan astetta lähempänä. ;)








Voiko tällaisesta maasta muka olla unelmoimatta?

Muuten tässä ei mitään ihmeellistä ookkaan tapahtunut, koeviikko alko tänään ja nyt on ranskankoe takana, ihan hyvin se ainakin tuntu menevän. Huomisesta matikasta en olis yhtään niin varma, vähän on sellanen fiilis että sukkana uusintaan :D Noo, sen näkee sit huomenna. Tuntuu vaan et koulu painaa tosi lujaa päälle, pitää viikonloppuna päästää pää tyhjäks kaikista koulujutuista ja keskittyä kaikkeen muuhun. Päivittelen taas kun kouluhommilta ehdin, varmaan sit kun oon saanut ton hakupaketin täytettyä ja postitettua eteenpäin, ehkä parin viikon päästä. Let's keep in touch!

4 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

mm h onnee koeviikolle <3 kuis se tällai yhtäkkii alkaa? meil vast maanantain.. ._.

ja pidä hauskaa lomakkeiden täyttämises... :D oikein hupaisaa puuhaa se on. *peukut ylös* bonne nuit~

Hanna kirjoitti...

Kiitos, joo meillä alkaa kahen ekan jakson koeviikot torstaina ja sit kolme vikaa alkaa maanantaina :D Ja pidän hauskaa, onneks tuli jotain muutakin ajateltavaa kun kokeet ja koulu! =)

Rosita kirjoitti...

oooooo koeviikko.. voi apua, en tiiä miten ikinä sopeudun takas suomalaiseen kouluun ku tääl argentiinassa on niin chilliä haha :D täl viikol oli kouluu vaan torstaina ja sillonki vaan liikkaa tunnin verran.. ei läksyjä, kokeet tehään pareittain<3

Hanna kirjoitti...

haha ei huono sorsa ollenkaan :D mullekkin kyllä kelpais tollanen rentoilu, ei oikein nappaa nää saamarin vaikeet kokeet täällä suomessa..

Lähetä kommentti