Pages

lauantai 21. toukokuuta 2011

baby let me know some more

I totally know some more! So flop with all the information :-D

Tosiaan siis explorius-info oli tänään, lähettiin aamulla siinä kaheksan maissa ajeleen kohti espoota ja kokoushotelli meripuistoo. Info alko 10.30, kotiinpäin lähettiin viiden maissa, että ihan kokopäiväsestä tilaisuudesta oli kyse!

Käsittelyssä oli mm. kulttuurishokki, käytännön asiat (käyttöraha, tietokone, tuliaiset, vakuutukset ymsymsyms), tuki vuoden aikana, soft landing camps ja paljonpaljon muuta! Lisäks muutama ex-vaihtari tuli jakaan omia kokemuksiaan, ja tietty meitä aussivaihtareita kiinnosti erityisesti pauliina, joka oli just kolme viikkoo sitten palannut takasin suomeen australiasta. :) Pauliina sitten jako meille mielellään tuntemuksiaan ja kokemuksiaan, oli kyllä tosi kiva kuunnella ja vastukset sain moneen kysymykseen, jota tässä matkan varrella on herännyt. Kokonaisuudessaan info oli ihan onnistunut, nyt on ainakin pää niin täynnä kaikkee uutta ja ihmeellistä että oksat pois :-D

MUTTA SITTEN. Mun profiili on poistunut SEAn (student exchange australia, vastaanottava järjestö) sivuilta, joka siis ilmeisesti tarkottaa sitä, että oon saanut isäntäperheen. Voin kertoo että odotan niin ens viikkoo, jos se tieto sit vaikka tulis.. JÄNSKÄÄ ELLER HUR!



Jospa sitten ens viikolla palaillaan isäntäperheen merkeissä, peukut pystyyn sen puolesta!

xoxo


kuva we♥it

3 kommenttia:

Kata kirjoitti...

OOO vähän ihanaa jos oot saanu perheen! Oon ilonen sun puolesta :)))

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mäki haluisin vaihto-oppilaaks jonnekki Usaan tms. (: Mut oon aika varma, ettei se tuu toteutuun ikävän vuoksi ): Kauhee hinku ois kyll päästä ees kielimatkalle tms. : D

Hanna kirjoitti...

kata nii, toivottavasti oon! hihi kiitos :)

anonyymi, no jos luulet että ikävä tulee oleen liian suuri niin kielimatkahan on ihan bueno vaihtoehto, ja sit on olemassa myös lyhyitä 1-3kk ohjelmia (mm. australiaan, italiaan, argentiinaan..)! kyllä sitä aina hätä keinot keksii ;)

Lähetä kommentti