Pages

tiistai 24. toukokuuta 2011

OH. MY. GOD.

Olipa kerran ihan tavallinen tiistaipäivä. Hannan koeviikko alkoi ja ekana matikka heti aamusta, ei mennyt ihan putkeen. Sitten isä soitti Hannalle koulussa ja totesi että "sait muuten isäntäperheen, kävin kattoon sähköpostin". Ja Hanna sekos.

OI KYLLÄ !!♥ Isäntäperhe siis saatu vihdoista viimein, näin se pitkä odotus vaan kuulkaa palkitaan ;) Aaa kädet vaan sheikkas tuhatta ja sataa ja hypin ja pompin ja kiljuin vaan :D Mutta pitemmittä puheitta siihen perheeseen! Ens vuoteni tuun siis viettämään Perthin suburbiassa Hillarysissä, 11 000 asukkaan paikka 21 km Perthin keskustasta, rannikolla siis. Mulla on reilu 60v hostvanhemmat, jotka asuu tosi kivassa ja isossa omakotitalossa ihanan näkösellä alueella :) Heillä on kaks kissaa, koira ja frettejä, ja harrastuksetkin kuullostaa lupaavilta: hostäiti sukeltaa! Pääsen siis toivottavasti itekkin kokeileen sukeltamista Intian valtameressä.. Ja lisäks mulla tulee oleen tanskalainen hostsisko! HOW COOL SOUNDS EVERYTHING!

Koulusta vielä senverran, että se tulee siis oleen Duncraig senior high school, 2.6 km päässä kotoa. Ihan upeelta vaikuttaa toi koulukin, kävin nettisivut ihan jokasta yksityiskohtaa myöten läpi varmaan kolmeen kertaan :D

Tähän loppuun vielä pari kuvaa Hillarysistä!





9 kommenttia:

emmaaa kirjoitti...

äääää ainakun luen sun postauksia halun ausseihin!! :D

Hanna kirjoitti...

hahah no mäki haluun ausseihin ihan joka sekunti! :D

Emma kirjoitti...

OII Onnea !! Kuullostaa huipulta !! : > Happy for u ! : )

Hanna kirjoitti...

Voi kiitos! :)

Lotta kirjoitti...

Onnee Hanna!!! Vitsi toi kuulostaa niin unelmalta! Ja ei oo paha toikaa, et sisko tulee Tanskasta, jonne on Suomesta kuitenki verrattaen lyhyt matka :)

Hanna kirjoitti...

Hihii kiitos! :) Ja niin kuullostaa, kaikki vaikuttaa vaan niin hyvältä! Tosiaan mietin ite just samaa että sitten pääsee näkeen ainakin jotain kaveria, kun kyllä nyt luulis että meistäkin senverran läheiset tulis jos vaan kemiat sopii yhtee :)

Kata kirjoitti...

Oioi Onneea !:)Vitsit kuulostaa kyl niiin kivalle; aussit kuulostaa aina:D

Lotta kirjoitti...

Vaikee kuvitella ettei tulis läheisiks jos asuu saman katon alla vuoden ja molemmat ku on vielä vaihtareita = uusia ihmisiä kaupungissa, ilman kontaktiverkkoa tullessa ja tod näk sosiaalisia :)

Hanna kirjoitti...

kata kiitos! ja niinhän aussit aina kuullottaa ;) Lotta no totta toikin, eiköhän me siis ihan hyvä vaihtarisiskosuhde saada aikaan! :)

Lähetä kommentti