Pages

tiistai 28. kesäkuuta 2011

7päivää

..on muuten täyttä kuraa oleva lehti, kiitos kysymästä :D Mutta pointti on siis se, että 7 päivän päästä tähän aikaan oon lentelemässä jossain siinä Itämeren yllä kohti Lontoota, eli mun matka on vihdoin startannut! Huhhuh, jänskättää ihan pirusti ja tuliaiset vähän stressaa mutta ah, tätä on odotettu ♥ Oon niin innoissani ettei mitään rajaa, vihdoinkin tää oikeesti tapahtuu!

Sain muuten finally aikaseks kuvata mun ihanan uuden matkalaukunkin! Samsonitehän toi siis on, painaa abouttiarallaa 5 kiloo ja on syötävän ihanan värinen :--)





Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, palataan heti torstaina tarinan "vaiharitytöt iltaa viettämässä - mitäs sitten kävikään" merkeissä ;) Huomenna siis suuntana Helsinki ja Lotan koti, jonne kokoonnutaan näin aussivaihtareiden kesken vähän fiilisteleen tota huimaa kiitoa lähestyvää vaihtovuotta. Mahtava ilta tulossa!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana matkalaukku!!! Voisinpa hypätä salamatkustajaksi... ;) Mahtavata Helsingin matkaa ja huimaa lähtölaskentaa Suureen seikkailuun!!!

Isoin halein,
Carina & co.

Hanna kirjoitti...

Hihi tervetuloo vaan salamatkustajaks, tosin samaan matkalaukkuun taitaa olla tulossa parikin ihmistä mutta koittakaa mahtua ;) Kiitos ja halit! :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä oot ton laukun ostanuuu ja minkä kokonen litroina ??=)

Hanna kirjoitti...

Anonyymi, oisko toi 118,5 litraa, ja äiti ja iskä kävi sen ostamassa jostain matkalaukkuliikkeestä (oisko ollu joku nahka & laukku tms) tampereelta :)

Emma kirjoitti...

Oi ihana laukku ! Ja sun lähtökin on jo noin lähellä !! : ) Ite ainakin ootan innolla että pääsen lukeen sitten sun postauksia ausseista !

Anonyymi kirjoitti...

oiiii kiva !:) mahtuko hyvin kamat noin 120 litraseen siis ??=) oon just itekkin lähös ja mietin et minkä kokonen ois jees:) paljon tommonen esim makso suunnilleen??

Hanna kirjoitti...

Emma kiva kuulla että tykkäät lukee tätä blogii :) Ja niin on, apua 4 päivää enää! OMG

Anonyymi mahtuu hyvin, ennemmin se on painosta kun tosta koosta kii :D Taisiis että toivottavasti ei tuu painaan liikaa kun oon saanu kaiken tarpeellisen mukaan! Piupiu paljokohan toi ois maksanu, villi veikkaus vähän alta 300e?

Lähetä kommentti