Pages

tiistai 4. lokakuuta 2011

The notebook x2

Jaahasjaahas se on tilinteon aika taas kerran! Viimeviikon tapahtumia, s'il te plaît:

Alkuviikostahan kerroinkin jo edellisessä postauksessa, käytiin tiistaina kiipeilemässä ja sellasta. Loppuviikosta ei sit tapahtunu mitään ihmeellistä, oli pari assessmenttiä tanssista mitkä piti palauttaa ja yks ranskanesitelmä. Kävin normisti salilla ja sensemmosta, torstaina menin Wendyn ja Indianan ja Kirstyn kans spinning-tunnille, oli kyllä huippukivaa mutta raskasta! Nyt rupeen käymään tuolla spinningissä aina torstaisin.

Viikonloppu meni hyvin, perjantaina pidettiin leffailta Kirstyn ja Wendyn kans Kirstyllä, katottiin the notebook joka on iiiiiihanaaaaa ja itkettävä leffa! haha :D Leffan ja leffamättöjen jälkeen mentiin Nelsalle istuun iltaa, siellä oli sit enemmänkin porukkaa ja chillattiin vaan siellä.
Lauantaina aamupäivästä mentiin Issyn kans biitsille kun oli tosiaan +28 lämmintä ja aurinko paisto, ihan huikee sää! Siellä grillailtiin itteemme joku kolmisen tuntia kunnes piti sit suunnata nokka kohti kotia, mun piti ruveta valmistautuun iltaa varten. Illalla oli siis Bethin synttäribileet, teema oli sirkus ja oli mahtibileet! Koristelut ja kaikki oli ihan huikeeta, i was so amazeeed! Ja bethin asu oli ihan jäätävän hieno, semmonen ringmaster-asu. Siellä siis juhlittiin puoleen yöhön asti, ja sunnuntaina piti virkeenä herätä taas kasilta lifesavingiin. Lifesavingissa tehtiin taas tommonen aerobinen testi mikä piti suorittaa että pääsee kurssista läpi, siis run-swim-run: 100m juoksu, 100m uinti ja 100m juoksu yhdessä pötkössä. Alle viiteen minuuttiin toikin piti suorittaa ja oma aika oi 3min 20s. Lifesavingin jälkeen menin sit kotiin ja salille as usual, ja kuuden aikaan Issy tuli meille. Siitä suunnattiin sit Kirstylle ja siellä oli melkein kaikki noi tytöt tosta mun kaveriporukasta, vaan Wendy ja Nicole ja Sarah puuttu. Siellä katottiin uudestaan toi the notebook ja tilattiin pizzaa, kunnon tyttöjen leffailta siis! Love thatt ♥

Issy on siis täällä mun luona asumassa sunnuntaista huomiseen eli keskiviikkoon asti, on ollu ihan huikeet pari päivää! Eilen mentiin sit Hillarys boat harbouriin lounaalle ja kierteleen, ostettiin myös leffanameja maailman ihanimmasta british lolly shopista :D



Sieltä sit käveltiin kodin kautta whitfordsiin ja mentiin leffaan, katottiin Monte Carlo ja voin suositella, tulin niin hyvälle tuulelle tosta leffasta! Just semmonen perus girly tyttöhömppä mitä tarvii aina välillä ;) Leffasta sit käppäiltiin kotiin, Dyann oli tehny ite huippuhyvää kiinalaista ja koska oli maanantai niin Kat ja Lee tuli tealle, syötiin siinä kaikki yhessä ja jutskailtiin kaikenlaista. Katottiin kans How to train your dragon ja vaikka oon nähny sen jo kolme kertaa niin siltikään en kyllästy, yks maailman parhaista leffoista haha :D Despicable me on kans yks parhaista, oikeesti jos ette oo nähny noita niin kattokaa ihmeessä!

Sit kaikkia random-kuvia:

Vähän biitsikuvaa lauantailta ;)

Kotiseutua

Issy ♥

Mawson park, siis toi lähipuisto

Kyltti mawson parkin edustalla, varokaa pitkäkaulakilpikonnia! :D

Aivan ihana paketti joka piristi eilistä aivan suunnattomasti, kiitos ihana Carina ja suloinen pikku Juuli ♥

Tänään tiistaina sitä käytiin aamupalalla Dome-ravintolassa Dyannin ja Issyn kans, jugurttia, ite tehtyä mysliä, kaikenmaailman hedelmiä ja hunajaa = NAAAAAM! Nyt sit lähetään Issyn kans salille ja kolmelta otetaan juna cityyn, suuntana Royal Show!

Til' next time, stay tuned!

xoxoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti