Pages

lauantai 7. tammikuuta 2012

"Change your thoughts and you change your world." - Norman Vincent Peale

Taas alko tuleen kavereilta kommenttia facebookissa että nyt hanna sitä blogia, niin eiköhän se oo sit kuulumisien aika!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, mulle tästä vuodesta 2012 tulee todella spesiaali. 1.5 laskeudun taas Helsinki-Vantaalle ja nään perheen 10 kuukauden jälkeen. Pääsen viettään aikaa niiden maailmann parhaiden kavereiden kanssa 10 kuukauden jälkeen. Alan elään taas Suomi-arkee 10 kuukauden jälkeen. Ja ikävöin Australiaa. TÄYTÄN 18! Jatkan suomalaista lukiota ja teen koulun eteen hulluna töitä, hehe motivaatiota löytyy tän vuoden löysäilyn jälkeen :D Eli alotan taas uuden sivun, taas yks tavallaan uusi alku mun elämässä! Hassua ajatella sitä noin, ja vielä hassumpaa ajatella että siihen on oikeesti enää 3kk ja 3 viikkoo kun oon siellä Suomessa taas. Vähemmästäkin rupee päässä suriseen!

Toivottavasti teillä kaikilla oli mahtava uusivuosi ja mahtavat juhlat, mä voin omasta puolestani sanoo että mulla kyllä oli! Pienen draaman ja hämmennyksen ja väärinkäsitysten jälkeen päädyin viettään illan Nelsalla, joka piti siis oikein kunnon uuvee-kekkerit: lähemmäs 100 henkee meitä siellä oli ja huhheijaa, ei oo ollu noin hauskaa vähään aikaan! Tanssittiin all night long, musiikki täysillä, lähes kaikki (aussi)kaverit ympärillä, lämmin yö... Ihan mahtavaa! Ilotulituksia ei täällä Perthissä ihan hirveesti ollu, eikä me niitä siis katseltukaan. (Sydneyssä sen sijaan pistettiin taas parasta, katsokaa video tästä!) Viimeiset 10 sekuntia laskettiin kaikki yhdessä ja jessus sitä meteliä kun vuosi vihdoin vaihtu, kaikki vaan huusi ja kilju ja halaili ja pussaili kaikkia :D Uuden vuoden pusu myös aussisurffarilta check! ;) Muiden lähtiessä jatkoille sataan eri paikkaan päätettiin mä ja Amanda ettei valvoteta Dyannia enää enempää ja niimpä päästiin sitten 2 maissa kotiin.

Tää viikko on mennyt kokonaisuudessaan tosi nopeesti vaikka tuntuukin, että noista uuvee-bileistä on jo montamonta viikkoa.. Todellisuudessahan ne oli tasan viikko sitten! Mutta mitäs kaikkee on tähän viikkoon sitten mahtunut? No biitseilyä, hyvistä keleistä nauttimista, kavereiden kanssa treffaamista, salilla käyntiä.. Tiistaina Dyann vei mut ja Amandan Lake Mongerille, joka on siis järvi ihan lähellä Perthin keskustaa, ja siellä asuu mustia joutsenia! Ne oli kyllä aika agressiivisia ja pelottavia :D Mutta kuvia sentään sain!


Dyann ja pelottava joutsen :D

Beautiful Lake Monger!

Kotimatkalla käytiin South Perthissä Swan riverin eteläpuolella ottaan kuvia citystä kun sieltä saa kivasti kaikki noi pilvenpiirtäjät ja koko sen keskusta-alueen kuvaan, ja tulikin kyllä nättejä kuvia!



Tiistai-iltana mentiin Sarahille istuun iltaa, siellä oli muutama meidän tyttöporukasta ja lisäks Sarahin isoveli had also some friends over. Pelattiin bilistä, tutustuin noihin Sarahin isoveljen kavereihin (ikäluokka siis about 19) ja kunhan vaan jutskailtiin. Mukava ilta!
Keskiviikkona treffasin sit Pilvin kans, mentiin lounaalle ja shoppaileen cityyn. Mun ostostelematon tammikuu vähän kärsi kun löysin pari toppia tosi halvalla mutta nyt en aio sortua kertaakaan, ostoslakko pitää vähintään tammikuun ajan! Patsi UGG-bootsit saatan ehkä ostaa mut ihan luvan kanssa, ne on nyt hyvässä alessa niin jossain vaiheessa käyn ne varmaan kotiuttamassa. Tammikuussa ne pitää joka tapauksessa ostaa koska haluun laittaa vaatteita sunmuuta kamaa tuleen Suomeen viimeistään helmikuun alussa, seamaililla se kestää nimittän kolme kuukautta tulla perille. Ajattelin siis postittaa kaikki ylimääräiset takit, neuleet, hupparit, kengät ja jotain yksittäisiä tavaroita, niin ei tarvi sit huhtikuussa panoikoida kun ei kaikki mahu matkalaukkuun.

Mutta niin, karkasin taas vähän aiheesta... Perjantaina menin sitten koko päiväks Fremantleen Iselinin, Saran ja Pilvin kanssa. Lounastettiin ainakin pari tuntia ja pohdittiin maailman menoa ennen kun päädyttiin final destinationiin eli market placelle. Otin sieltä teille pari kuvaakin! Toi market place on siis iso torikeskus, missä myydään ihan kaikkea: koruja, vaatteita, laukkuja, huiveja, itsetehtyjä tuotteita, hedelmiä, ruokaa, herkkuja, kahvipapuja, cd-levyjä, julisteita... Sieltä löytää siis periaatteessa ihan mitä vaan. Mitään en ostanut mutta mun mielestä siellä onkin vaan kaikista kivoin kierrellä ympäriinsä ja ihmetellä niitä kaikkia juttuja.




Löydettiin tuolta Fremantlesta kans semmonen pubi joka mainosti suomivodkaa! :D


Tottakai Suomityttöjen piti sit mennä poseeraan sen alle ;D

Tänään eli lauantaina mentiin sit aamusta ball dress-ostoksille, Amandahan ei oo vielä löytänyt omaa mekkoonsa niin sitä ollaan nyt sitten haettu kissojen ja koirien kanssa. Eikä tärpänny vieläkään.. Hihi i'm so excited for the ball, it's gonna be amazing! Ainoo pikku mutta en se ettei mulla oo mitään hajua kenen kanssa oon tonne balliin menossa, mutta siitä nyt en aiokaan stressata, kyllä sitä joku aina löytyy. Ja jos ei löydy niin oon strong idependetn black woman who doesn't need men! hahaha ei vaan :D

Semmosta siis tänne, ei mitään himeellistä! Palaillaan taas ens viikolla, pusss xxxxx

2 kommenttia:

empo kirjoitti...

strong idependetn black woman who doesn't need men!

voi apua ihana XDD

Hanna kirjoitti...

i know right ;) hahah copyrightit menee kyllä bethille, se on niin hauska aina kun se sanoo ton kun se on tosiaan semmonen tosi pieni englantilainen tyttö :DD

Lähetä kommentti