Pages

maanantai 13. helmikuuta 2012

"Maybe our mistakes are what make our fate." - Carrie Bradshaw

Ihan ensiks angstivalitusranteetaukiporkkanalla. EN KESTÄ. Hajoo pää ihan näillä minuuteillä. Ja mistä syystä? No siitä että mä oon mennyt rakastuun Australiaan ja aussiehin ihan peruuttamattomasti ja pelkkä ajatuskin kotiinpaluusta ahdistaa tällähetkellä ihan liikaa. Älkääkä edelleenkään mussukat käsittäkö mua väärin, tottakai mä haluun nähä taas mun maailman parhaat kaverit ja päästä oikeen, maailman parhaan perheen luo mutta samalla mä en todellakaan halua luopua tästä kaikesta mitä täällä on. Vaihtarius on JULMAA: ekaks sut viskataan ihan vieraaseen maahan ja vedetään matto jalkojen alta, ei oo kunnon tukiverkkoo täällä ja Suomeen on pitkä matka. Sit onnistut saamaan kavereita mutta edelleen on ikävä Suomi-ihmisiä. Sit kaverisuhteet lähentyy ja lähentyy ja huomaat, että rakastat sun uutta elämää täällä. Samalla sekunnilla tajuat, että sulla on enään 11 viikkoa aikaa nauttia tästä kaikesta. Jos tohon kaikkeen sotkee mukaan vielä pahanluokan ihastumistapauksen niin congratulations, on paketti kasassa ja sydän valmiina särkyyn! Ja se fakta ettei tiedä koska näkee näitä ihmisiä seuraavan kerran, koska tulee se mahdollisuus päästä takas ausseihin, tekee tästä vielä satakertaa pahempaa. Rakastan mun kumpaakin elämää, suomielämää ja aussielämää. Miksei niitä vaan vois yhdistää jollain tavalla? Siinäpä kysymys.

Joo-o, nyt kun on saatu purkauduttua niin jos mentäis sit noihin normikuulumisiin :D Niissä ei kyllä mitään ihmeellistä kerrottavaa oo, ihan samoja juttuja oon tehnyt mitä aikasemminkin :) Viikko meni siis koulussa, ei mitään kummempia aika chilliä. On jees olla vaihtari kun ei tarvii tehä niin paljoo duunia koulun eteen, tällä hetkellä ei nimittäin arkipäivinä oo toivookaan kavereiden näkemisestä kun niiden kaikki aika menee koulutöihin ja töissä käymiseen. Yr 12 eli näiden abivuosi on kyllä tosi rankkaa, opettajat suosittelee/olettaa opiskelua vähintään 3h viikossa per aine omalla ajalla... Mutta kuten sanoin, mun ei tarvii tosiaan stressata kun en tuu täällä kuitenkaan oleen kokeisiin asti enkä muutenkaan valmistu australialaisesta high schoolista.

Viikonloppu meni perjantaina Aaronin kans, lauantaina Letician 18th bday partyissa + jäin yöks (Leticia on siis Issyn hostsisko) ja sunnuntaina mentiin Issyn kans lifesaving patroliin. Kotona en ollu koko viikonloppuna kun vaan lauantai-aamun ja sunnuntai-illan, muuten sitä viiletettiin tukka putkella paikasta toiseen. Oli kyllä taas mahtiviikonloppu! :) aaääää en tiiä mitä nyt voisin vielä kertoo, tossa noi nyt pääpiirteittään oli enkä oo nyt yhtään yksityiskohtasella tuulella, kysykää jos on kysyttävää haha :D

Ja koska oon such a naughty girl en oo taaskaan pitänyt kameraa mukana, mutta sensijaan linkkaan teille vähän aussimusaa tähän! Nää on kaikki mun ihan lempparibiisejä tällä hetkellä, niin monia hyvä muistoja :) aajoo ja jos joku osaa auttaa urpoo bloggaria, miten noi biisit sais silleen youtube-videoina näkyyn? If u know what i mean!

360 - Boys like you

Matt Corby - Brother


Timomatic - Set it off

Ja sit vähän ei-aussimusaa eli pari brittiä + yks jenkki, mutta nää on niin mahtavia biisejä ja soi täällä koko ajan!

Foster the people - Pumped up kicks


Ed Sheeran - The A Team

Nero - Promises

Joko ootte Suomessa kuullu näitä vai tuliko uutena?

4 kommenttia:

Tilsa kirjoitti...

Ne youtube linkit saa näkyviin sillai:

meet siihe kappaleesee minkä haluat -> alla lukee jaa --> upota --> sit sieltä valitset vaikkapa se 640x350 (???) --> kopioit sen koodin --> ja jos haluat siitä sellaiset kapean palkin vain näkyviin niin muutat sen jälkimmäisen numeron (tässä tapauksessa 350-->25)

:)

t. tilsa

tilsaaa.blogspot.com

Hanna kirjoitti...

aw tilsa kiitos! ♥

Anonyymi kirjoitti...

hei pikkumuru,

kuunteles myös ed sheeranin kiss me ja olly mursin this song is about you, saattaisit tykätä.

pahan luokan ihastumistapaus kuulostaa suloiselta, mutta tiedän, että se epäilemättä tuntuu jo valmiiks kurjalta, kun tietää että joutuu lähtemään.
don't be afraid to live life to the fullest there, so that you'll have loads of good and happy memories when you come back here.

halauksia!

<3 mama

Hanna kirjoitti...

aw ihanin mama kiitos parhaasta kommentista ♥ sai hymyn huulille ja tipan linssiin! joka hetken koitan elaa taysilla, eipahan tarvi sit katua suomessa ettei tullut kaytettya sita tai tota tilaisuutta hyvakseen. ja kiitos biiseista kanssa, kuuntelen heti kun paasen koulusta kotiin! iso rutistushali xoxo

Lähetä kommentti