Pages

maanantai 6. helmikuuta 2012

“When it comes to life and love, why do we believe our worst reviews?” - Carrie Bradshaw

Kukkuu! Koulun alusta selvitty ja obviously oon edelleen elossa, positiivista! Haha eivaan itseasiassa suju yllättävän pehmeesti kouluun paluu, on kiva nähä kavereita taas joka arkipäivä ja ihan jees päästää taas näihin tiettyihin rutiineihin kiinni. Tosin tykkäsin mun lomarutiineistakin kyllä hirmusesti mutta no, ei jäädä miettiin menneitä vaan suunnataan katse tulevaan!

Mähän kerkeen käymään koulua pelkästään term 1 tänä vuonna ja siitäkin jää vikat puoltoista viikkoo pois kun lähetään Melbiin, eli toisinsanottuna mulla on koulua täällä jäljellä enää 7 ja puoli viikkoo. Term 2 alkaa 26.4 joka on torstai, mutta koska lähen kotiin 30.4 maanantaina niin en mee sit enään kouluun noina torstaina ja perjantaina. Ja tosiaan Melbistä kun tullaan 14.4 niin täällä alkaa kivasti jaksojen välinen 2 viikon loma! Melko rentoo tulee siis oleen, kaikki suurimmat assessmentit on vasta term 2 niin eipähän tarvii stressata koulujutuista.

Aineina mulla on tänä vuonna english, maths, french, outdoor ed, design tech eli jewellery ja dance. Ainoo missä pitää oikeesti panostaa on enkku, siellä tehään aika paljon kaikkia juttuja jo tän ekan termin aikana ja mun ope on tosi tiukka, mutta no, hyvää harjotusta sit suomee varten, siellä kun tarvii sit pistää taas kynä sauhuaan ;) matikka on suht easy, vähän meinas ekalla tunnilla mennä sormi suuhun kun ei oo tosiaan tota matikkaa tullut 9 kk laskettua ja eteen iskettiin moniste joka oli täynnä trigonometriaa ja kaikenmaailman tilavuuslaskentaa, mutta kyllä ne kaavat sieltä sitten mieleen pikkuhiljaa palas! Mun matikanope on tosi mukava, se on ite asunut Rovaniemellä nuorena vähän aikaa! Thats a bit cool hay :) Outdoor edissä tehään tän term 1 aikana wave skiingiä ja surffausta, ihan mahtavaa! Loputkin aineet on jees, ei mitään sen ihmeellisempää. Sama meno jatkuu viime vuodesta!

Oli muuten hassua odottaa viikonloppua, lomalla kun joka päivä oli vapaapäivä niin ei viikonloppuja oikein sen kummallisemmin odottanut.. Eka viikonlopu koulun alun jälkeen suju hyvin, kulu aikalailla saman ihmisen kanssa sekä lauantai että perjantai :D Tuli käytyä leffassa, keilaamassa ja LUISTELEMASSA (josta ei oo kyllä kuvia sorryyy) ja ihan vaan hengailtua. Sen verran jos vaikka sanoisin että kyllä tietyt ihmiset tekee suomeen paluusta niin pirun vaikeeta vaikka perhettä ja kavereita onkin ihana nähä. Helpointa olis vaan siirtää kaikki tärkeet ihmiset suomesta tänne ausseihin, lisätä australian säähän pari talvikuukautta lumineen kaikkineen ja jatkaa tätä aussielämää täällä noilla suomimausteilla! Ai ei onnistu vai? :(

Ja koska mitään kuvia mulla nyt ei oikeestaan oo tarjota niin laitan tähän loppuun 10 muhun eniten kolahtavaa elämän pientä iloa Just little things - sivulta, tämmönen haaste on aika monessa blogissa pyörinyt niin tartunpa siihen itekin!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sulla on ihana blogi - jään seuraamaan!:) ihmettelin et miten lähet takas suomeen jo noin aikasin?:o

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus siis noi kuvajutskat ja se että sulla menee siellä niin kivasti ja kaikki! kauheesti kyllä ootan sua jo suomeen <3 -anskubanskuliiiini

Hanna kirjoitti...

Anonyymi kiitos! ♥ Ja no siis tulin tänne ausseihin jo heti heinäkuun alussa ja koska tää exploriuksen vuosivaihto on yleisimmin just ton 10kk niin sen takia tuun toukokuun alussa, sillon mulla loppuu viisumikin :)

ja anskubansku aw ootan niin paljon että pääsen taas sun kanssa höpsöileen, i miss you sweetheart ♥

Lähetä kommentti