Pages

sunnuntai 28. elokuuta 2011

oi finland hows it goin

haha Dylan sanoo mua aina finlandiks tai finnish chickiks ja toi otsikkokin on sen suusta lainattu, jewelry tunnilta!

Yks viikko hujahtanut taas ohi, mitäs sitä sit kertois... Ma-ke oli ihan normipäiviä, ma kat&lee tuli tealle as usual ja kävin salilla, tiistaina hmmm ei hajuakaa mitä tein, en siis mitää ihmeellistä varmaa :D Paitsi ainii koulussa outdoor edin tunnilla tehtiin yasin kans kaikenmaailman solmuja köysiin ja saatiin kunniamaininta omaperäsimmistä solmuista (tsiisus mietin varmaan 5min et miten taipuu omaperäinen...) kun sidottiin vaan joku 10 pikkunarua yhteen semmoseks kasaks :D Torstaina sit oli performing arts night eli tiedossa tanssiesitys! Menin Wendylle valmistautuun iltaa varten puol viiden aikaan ja kuuden maissa lähettiin sit koululle. Me esitettiin 2 tanssia ja ihan hyvin meni, kaikki sähläs vähän jotain omiaan mutta ei se oo niin justiinsa, onneks ei ollu mikään kauheen iso yleisö :D Ilta loppu joskus vähän 7 jälkeen ja jäin sit vähäks aikaa jutusteleen tyttöjen kans kunnes Barry tuli hakeen mut puoli 8 aikaan kotiin.
Perjantaina ei tapahtunu mitään ihmeellistä, koulussa oli bilsan koe ja olin aika yllättyny kuin paljon ymmärsin ja osasin vastata! Olin jotenki kauheen väsyny koko viikosta vaikka ei mikään ihmeellistä sinänsä tapahtunutkaa, kotona siis salin jälkeen vaan lepäilin ja kattelin Dyannin kans leffaa. Dyannin jalka operoitiin keskiviikkona ja nyt se on hirveen kipee, niin koitan auttaa sitä mahd. paljon ja siivoilla ja semmosta! Kun se ei sais rasittaa sitä jalkaa niin oon sen apuna aina kaupassakin, se saa siis nojailla siihen ostoskärryyn ja mä nostelen kaikki tavarat sinne.

Lauantaina sit Iselin tuli meille 1 aikaan ja Dyann heitti meijät cityyn, mentiin harbour towniin eli semmoseen ostoskeskuksen tapaseen paikkaan mikä on täynnä outletmyymälöitä, mm. tommy hilfiger, converse, nike, valleygirl, temt, factorie ymsymsyms ja saa siis paljon halvemmalla kaikkia vaatteita kun normikaupoista! Siellä oli kans ihania pikkukahviloita ja syötiinkin lunch semmosessa söpössä pikkupaikassa (naminami kanapatonkeja). Harbour townista käveltiin sit cityyn ja otettiin juna kotiin, kotona oltiin 7 maissa eli koko päivä saatiin sinne kuluun! Kotona katottiin sit leffaa (Valentines day, oli muuten hyvä!) ja 11 aikaan heitettiin Iselin kotiin. Oon niin ilonen että ollaan tutustuttu ja että meistä on tullu niin hyvät kaverit, Iselin on mahtityttö ♥

Sunnuntai meni sit taas normaalisti, salin jälkeen käytiin Dyannin kans kaupassa ja kotona sit siivoilin ja imuroin. Olin ahkera! Skypetin perheen kans reilu tunnin ja oli ihana jutella iskänkin kans pitkästä aikaa, se on ollu niin kiireinen melontajuttujen kans ettei oltu pariin viikkoon juteltu! Tippa tuli vähän linssiin kun se kerto kuinka oli kattanu pöydän kuudelle eikä viidelle ja tajunnu vasta sitten että oho eihän hanna ookkaan täällä, love you daddy ♥

Koska oon taas ollu dementikko enkä oo muistanu ottaa kuvia niin otin sentään mun koulurepun (repun, kyllä kuulitte oikein, täällä kaikki käyttää reppuja eikä laukkuja :D) sisällön!


Mun koulurepusta löytyy siis kansion, bilsan- ja ranskankirjan lisäksi epämääränen kasa erilaisia papereita ja lippulappusia (vanha bussilippu, library note yms), school diary, pinkki muistivihko, penaali, huulirasva, avaimet, puhelin, lompakko, purkkaa, nenäliinoja, eväsboksi (joka ei oo kylläkään koulupäivinä tyhjä vaan sisältää voileivän, myslipatukan ja omenan), vesipullo ja termosmuki jossa saa kätevästi aamusin kuumaa milo-juomaa tai kaakaota :)

Sit kuvasin kans mun tulevan hengenpelastusuniformun! Ilmottauduttiin Iselinin kans siis hengenpelastus/surffauskurssille, jossa nimensä mukaisesti opetellaan surffaan ja pelastaan. Tää kurssi alkaa parin viikon päästä ja joka tiistai ja sunnuntai hinaan itteni Quinns-beachille reenaan suusta-suuhun tekohengitystä hottien surffaripoitsujen kans, EIKUN SIIS.. luultavasti juokseen ympäri rantaa ja räpiköimään merivedessä ja nieleen tonneittan suolavettä. :D Tulee niin huippua, en malta oottaa! Varsinkin kun säät lämpiää ja ruskettuu samalla kivasti ;)


Siinä siis bathers eli uimapuku, ihan normi urheilurintsikoitten tapanen yläosa ja bikinien alaosa.


ENKÄ AJATELLUT KUULLA YHTÄKÄÄN HUOMAUTUSTA TOSTA LAKISTA, äiti&iskä nauro jo ihan tarpeeks mulle skypessä :D hahaha eli siis tommonen supersöpöihanakaunisviehättävä lakki (kuvitelkaa tähän vielä uimalasit niin yhtälö on valmis, huhhuh..) + ihan normaali pitkähihanen paita, jossa on Quinns lifesaver-klubin logo. Tämmöseltä näyttää siis mun hengenpelastajan uniformu!

Loppuun vielä kuva ennen niitä Kianan sweet 16 partyja, tommonen se kaulakoru oli mistä puhuin! Unohdin viime postaukseen lisätä niin pistän nyt :p


Söpö toi rusetti eller hur ;D No mut hei teemanahan oli candy land!

Nyt tää neiti painelee nukkuun, huomenna pitäis taas virkeenä herätä kouluun. Good night & sweet dreams everyone! xxx

AINIIN ihmiset kommenttia hei, piristäkää mun bloggaushetkiä :) Ja muistakaa formspring!

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oi mikä suloinen karamellityttö. Onneks on kuitenkin hieman pikkumyy vaikutteita mukana. Suunnittelemasi koru on tosi taiteellinen, sustahan tulisi hyvä designeri, tai mitä ne nyt onkaan, sellaiset huippusuunnittelijat.

Hanna kirjoitti...

voi kiitos äiti :) haha ehkä kuitenki pitäydyn tässä musta tulee toimittaja-ajatuksessa enkä lähe tuhoon uraani designerina ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi!:) Kuulostaa kivalta sun elämä siellä pallon toisella puolen. Muistanko väärin vai onko sulla host-sisko joka on kans vaihtari? Mistä ja millanen tyyppi? :) Entä onko sulla host-sisaruksia noin muuten? Tosi hauskaa ja ikimuistosta vuotta sulle! t.Liisi

Hanna kirjoitti...

Voi kiitos Liisi, kiva kuulla että tykkäät! :)
Jeps, Amanda tanskasta asustelee kans täällä mun kanssa ja muita sisaruksia meillä ei oo, asutaan siis vähän vanemman pariskunnan (60 ja 63v) luona ja heidän kolme lasta on kaikkia about kolmekymppisiä. Tullaan Amandan kans ihan hyvin toimeen mutta ei me mitään ylimpiä ystäviä olla, on se vähän niin että kun kattelee toista 24/7 (kotona, koulussa ja nykyään myös salilla) niin rupee siinä vähän ärsyttään. Pari kertaa ollaan riidelty mutta aina ollaan sovittu ja puhuttu kunnolla asiat halki, ja työstetään kyllä näitä meidän välejä että kumpikin koittaa ottaa toista enemmän huomioon ja toisaalta taas antaa sitä omaa aikaa.

Kiitos paljon, teen tästä vaihtovuodesta kyllä ikimuistoisen itelleni! oli kiva kun kommentoit :)

Lähetä kommentti