Pages

sunnuntai 7. elokuuta 2011

we are the eagles, the west coast eagles!

Taas yks viikko ja viikonloppu takana, ja aika vähän tilittää teillekkin näitä tapahtumia!

Kouluviikko oli tosi normaali, ei oikeestaan mitään spesiaalia. Nää tytöt kenen kanssa siellä hengaan on maailman mahtavimpia, tui ♥ Tunnit on edelleen rentoja ja kivoja (ranskakin alkaa helpottuun huomattavasti, joten tulin siihen tulokseen että emmä mikään luovuttaja oo ja pidän sen!) ja ymmärrän suurimman osan kaikista opettajien höpinöistä :D Vapaa-ajan tekemisetkin rupee rutiinisoituun, sain salikortin hommattua ja koska Kat (hostäidin pojan tyttöystävä/avovaimo/whatever) on personal trainer niin sain samalla myös ilmasen saliohjelman! :) Ja voin kertoo että jos tolla ohjelmalla ei olla kesäkunnossa niin ei sitten millään! Käyn salilla siis ma, ke, pe ja su ja sit rupeen luultavasti käymään kans zumbassa keskiviikkosin, kattoo vähän miten saa kyydit yms järjestyyn.

Sitten viikonlopun tapahtumiin! Perjantaina vaan rentoilin kouluviikon jälkeen, kävin juoksemassa, katoin gossip girliä ja muuta mukavaa. Lauantaina sit käytiin aamusta ikeassa again, hatettiin amandalle kenkäteline. Ikean jälkeen mentiin supréhen ja taas saatiin puolitoista tuntia kuluun sinne, hullun iso vaatekauppa! Mutta rahaa meni vaan $17 ;) Siitä sitten kun päästiin kotiin niin rupesin pikkuhiljaa valmistautuun iltaa varten, tiedossa oli siis illanistumista ihan vaan tytsyjen kesken. Mentiin Gracelle about 7 aikaan ja siellä oli siis suurinosa näistä tytöistä joiden kans oon koulussa ja muutama mulle tuntematon, nopeesti kyllä tutustuttiin ;) Oli huippuilta, ah noi tytöt on supereita! ♥ haha tonki varmaan muutaman kerran jo sanonu :D

Indiana ♥


Charlotte & Beth ♥

Sittensitten sunnuntaihin ja otsikon selvennykseen: sunnuntaina eli tänään oli siis West Coast Eagleseitten eli Perthin futisjoukkueen peli! Ja siis kun sanon futis niin en tarkota socceria vaan aussie footballia ;) Oli kyllä ihan huikee kokemus, täällä futispelit on ihan törkeen suosittuja ja kaikissa peleissä käy hurjat määrät katsojia, tänpäiväsessä pelissä katsojia oli abouttiarallaa 40 000! Mun hostäiti on siis ihan hullu futisfani (niinkun oon aikasemmin maininnutkin) ja se rakastaa Eagleseita yli kaikein :D Jestas sentään, näkisitte vaan tän eagleskrääsän määrän mikä meillä kotona on! Sen auton rekisterikilpikin on teetetty, numerosarja on WCE eli west coast eagles ja sen alla on eaglesien logo :D Otsikko puolestaan on osa Eaglesien kannatuslaulusta, josta mäkin osaan jo pätkiä!

Siinä vähän stadionia ja katsojamäärää...

Todistusaineistoo, olin paikalla!





Tunnelma oli kyllä mahtava, ja sen pääsen kokeen onneks uudestaan 2 viikon päästä kun Eagleseilla on uus kotipeli! Niin ja voitettiin tosiaan tää peli ja ollaan 4. paras joukkue liigassa, wuhuu!

Semmosta siis tälläkertaa, palaillaan taas uusien kujeiden kans!
Cheers xxx



//edit

PEEÄS, semmosta piti vielä kysyä että löytyiskö sieltä kiinostusta kysymyspostaukselle? Semmosen voisin meinaan pystyyn pistää, kunhan saisin vähän varmennusta että niitä kysymyksiä oikeesti tulis :D Joten miten on, to do or not to do? Pistäkää kommenttia että kannattaisko!

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Ihanaa että oot viihtyny siellä! :)) Ja kysymyspostaus ois aika hyvä!

Hanna kirjoitti...

Hihi no oon kyllä, kaikki rullaa niin hyvin! :) Tsemii lukion 2.vuodelle kanglussa ;)

Lähetä kommentti