Pages

maanantai 19. maaliskuuta 2012

"Each man should frame life so that at some future hour fact and his dreaming meet." - Victor Hugo

Taas on yks viikko hujahtanut ohi, olin viikonloppuna superkiireinen niin en kerinnyt blogiakaan päivittään!

Viime viikko suju koulun osalta normimerkeissä, saatiin ranskasta progress reportit ja oon luokan no. 2 with 66% eli arvosanana B! Saa taputtaa ;) haha eivaan mutta oon kyllä tosi tyytyväinen! Mitään assessmenttejä ei oo ollu pitkiin aikoihin eikä tuu oleenkaan enää, mullahan on tosiaan enää 6 koulupäivää jäljellä. Ens viikon keskiviikkona lähetään siine Melbiin ja sit kun tullaan takas 14.4 niin täällä ollaan jo jaksojen välisellä lomalla! ;)

Torstaina menin suoraan koulusta Sarahille ja lähettiin ettiin vielä viimesiä juttuja ball:ia varten, mä hankin clutchin ja sarah afterball kengät + vei sen mekon silitettäväks. Nyt onkin kaikki sit ready! Tänään vein mun oman mekon pienennettäväks ompelijalle, käyn hakeen sen torstaina ja perjantaina onkin sitten THE night eli ball, finally! Huhhuh mitä stressaamista tää kaikki on ollut, oon kyllä ihan ilonen kun päästään vihdoin taas normirytmiin ja normaaleihi puheenaiheisiin kun ball on ohi :D

Viikonloppu meni ihan hujauksessa kun oli niin paljon kaikkee mahtavaa tekemistä! Perjantai-illan vietin Nelsalla, sillä oli gathering ja ihan vaan chillailtiin. Lauantaina menin aamupäivästä shoppaileen Aaronille kauluspaitaa ja kravattia ball:ia varten, löyty hyvät ja kohtalaisen halvat niin nyt on herrakin sitten valmiina. Shoppailujen jälkeen lähin kauheella tohinalla kohti cityä ja hyppäsin junaan joka vei mut ihanalle Pilville! Neitihän täytti viime viikonloppuna 18 ja nyt lauantaina oli sitten partytime, Pilvi piti siis pienimuotoiset juhlat lähimmille kavereille koulusta + muista vaihtareista. Pilville kun pääsin niin alettiin laittautuun valmiiks ja 7 maissa alko kaikki saapuun paikalle, juhlittiin sitten puoleenyöhön asti ja mä + Issy + Sofia jäätiin yöks.




Hanna oransseissa biksuissa hiiiiiienosti poseeraa :D

Sunnuntaina sitten otettiin rennosti: nukuttiin pitkään ja nautittiin ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä uima-altaassa musiikkia kuunnellen. Kolmen maissa sit reipastuttiin ja alettiin valmistautuun dinneriä varten ja puoli viiden maissa otettiin nokka kohti Hillarys boat harbouria eli mun kotihuudseja! Pilviltä Hillarysiin ajo kevyet 45 min, haha ihan hassua että se on täällä ihan normaalia matkustaa tommonen matka tosta vaan kun on noi matkat niin pitkiä jokapaikkaan ja mittasuhteet vähän erilaisia kun suomessa :D Anyway mentiin siis Jetty's nimiseen buffetravintolaan syömään ja oon kyllä kiitollinen että Pilvin hostit makso mun puolesta vaikka ite tarjouduinkin maksaan, 50$ per lärvi... No mutta ruoka oli kyllä hyvää ja sitä syötiin paljon kun kerran noutopöydässä oli niin montaa eri lajia joita halus maistaa, ei kyllä paljoo naurattanu tyttöjen kans ruuan jälkeen kun kaikki oli niin blown up and felt sick :D nooo kerrankos sitä!

My girls and a beautiful night at the harbour ♥

Tää viikko tuleekin oleen melko ainutlaatuinen: saadaan leavers jumperit huomenna (tuun laittaan kuvaa sit ja selittään koko jutun), perjantaina pääsen surffaan ekaa kertaa ja perjantai-iltana on sitten ball, eli juhlita jatkuu lauantaiaamuun asti! Im so excited! Ja ens viikon keskiviikkona lähetään tosiaan aikaisin aamulla kohti Melbournea! Lupaan tulla ennen sitä päivittään, ja melbissäkin mulla tulee kyllä oleen tilaisuuksia infota teitä kaikesta mitä tapahtuu :) Ens viikkoon siis, wish me luck for the surfing and keep your thumbs up so that friday night would be spectacular!

Much love xoxoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti