Pages

lauantai 10. maaliskuuta 2012

kuvittele otsikko tähän

Viime viikonloppu oli pitkä viikonloppu, maanantai oli nimittäin labour day (turha kysyä mikä se on, ei mitään hajua :D) eli day off from school! Olipas ihanaa sunnuntaina tajuta että ei tarvikaan maanantaiaamuna istua koulun penkillä vaan saa rentoilla kotona :) Ihan rentoiluks päivä ei kylläkään mennyt, lähettiin nimittäin Whiteman's parkiin joka on siis semmonen iso kansallispuisto tossa suht lähellä. Siellä on kanssa villieläinpuisto, missä saa silitellä supersulosia koaloita, vompatteja ja kenguja! Tulikin oltua sitten turisti ihan olan takaa ja näitä pakollisia "olen-ollut-australiassa-ja-koskenut-kengurua-tässä-todiste" -kuvia löytyy ihan riittävän monta kamerasta :D





tähän väliin sen verran että ARGHHHHHH kestää satamiljoonaa vuotta ladata noita kuvia tänne! hermohan tässä menee

Joka tapauksessa loppumaanantai tuolta kansallispuistosta kotiuduttua meni sit Aaronin kans, ihan vaan rentoillessa leffan merkeissä. Ton viikonlopun lauantaina oli Kirstyn surprise bday party, oltiin super sneaky eikä ollu kyllä neidillä minkäänlaista hajua asiasta. Se oli niin sulonen kun pienen itkunkin tirautti kun avas oven ja kaikki me huudettiin HAPPY BIRTHDAYYYYYYYY ja ilmapalloja jokapaikassa ja awww haha :) Siellä meni siis lauantai-ilta/yö, ja sunnuntaista i have literally no clue. Siis ei mitään hajua mitä oon tehnyt, varmaan angstannu kotona kun suuri osa kavereista oli future musicissa (iiiiso festivaali, k-18, esiintyjinä mm. swedish house mafia, jessie j, skrillex, tinie tempah, gym class heroes, new order...) ja ite en ikärajan vuoksi tosiaan päässyt. Ei mulla muuten mitään ongelmaa ton mun joulukuisen synttärin kanssa oo mutta tollon kyllä kieltämättä vähän ketutti. :D

Koulussa kaikki normaalia, sain ranskan in-class essaysta 80% ja olin vaan että what theeee hec, muuten mulla ei kauheesti mitään testejä oo ollutkaan. Matikanope ei anna mulle ees enää mitään tehtävämonisteita kun se tietää ettei mun oo pakko tehä niitä haha :D Outdoor edin tunnit on perjantaisin ollu ihan mahtavia, on se vaan huikee tapa alottaa aamu wave skiing:illä kun aurinko on vielä matalalla, suolavesi pärskyy ja nauttii vaan siitä vapaudesta mikä siellä aallonharjalla ratsastaessa on. Oonpas runollinen, mutta ah teidän pitäis kaikkien kokee toi tunne!

Ball lähestyy kovaa vauhtia ja kaikki stressaa aivosolunsa kuoliaaks, ilmapiiri muuttuu aina hirveen kireeks kun joku sanoo jotain ball:iin liittyvää. Tsiisus ihmiset, chill out! It's one night of your whole life, not like a freakihttp://www.blogger.com/img/blank.gifng life changing thing. Mä oon onneks organized; date, mekko, kengät ja korut löytyy, Kat on lupautunut tekeen meikin ja sitä ollaan treenailtu ja kampauskin on selvillä. Lippu ja limusiini on maksettu so no worries! Enää 2 viikkoo niin päästään viettään ilta prinsessoina, ah ihanaa!

Tää viikonloppu menee lähinnä hostperheen kanssa, Larra (hostsisko) ja sen 9v-poika tuli melbistä tänne Perthiin viikonlopuks Jeanellin häitä varten ja ne käytiin siis eilen hakeen lentokentältä, tää ilta menee siellä häissä ja huomenna tiedossa päivä uima-altaalla Katin ja Leen luona (+39 luvattu!) ennenkun viedään Larra ja Braydon lentokentälle. Parin viikon päästä nähään ne tosiaan uudestaan kun on lähtö Melbourneen 28.3! Ihana Kata on luvannut kierrättää mua ympäriämpäri ja Katalle meenkin pariks yöks ton reissun aikana. Huisia!

Nyt tarvii juosta, nöyrimmät anteeksipyyntöni ettei oo aikaa tän pidempää tekstiä raapustaa. Mekko päälle, korot jalkaan ja nassu juhlakuntoon, tarttee tästä lähtee ottaan selvää että millaiset on australialaiset häät!

Puss xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti