Pages

maanantai 26. maaliskuuta 2012

The Ball!

Viime perjantaina oli siis the big day = yr 12 ball! Meidän piti mennä kouluun kolmeks ekaks periodiks, ja mulla oli early start so i was there for 4 periods. Tämäpä ei kuitenkaan haitannut ollenkaan, mun aamu alko nimittäinklo 7:30 surffaamisella! Mentiin siis outdoor edin ryhmän kanssa trigg beachille ja siellä SWA eli surfing western australia-järjestön ihmiset iski meille laudat käteen, näytti vähän tekniikkaa ja paimensi merelle! Oli ihan huikeenmahtavantörkeen upeeta, ihan järjettömän siistiä!! Kaikkien pitäis niin päästä kokeen se tunne... Pääsin jopa seisoon vaikka toi oli mun eka kerta ja vaikka tää "seisominen" tarkottaa mun tapauksessa ehkä puolentoista sekunnin pystyssäpysymistä, mutta jokatapauksessa! It all counts right ;) Mun outdoor edin ryhmä pääsee siis surffaan viiden viikon ajan joka perjantaiaamu, harmi että mun koulunkäynti australiassa loppuu huomenna niin en ite pääse enää kertaakaan :(

Mutta takaisin aiheeseen eli ball:iin! Päästiin siis period 3:n jälkeen kotiin (klo 12:30) ja siinä alko sitten samantien hirmunen hässäkkä kun kaiken piti olla valmiina puoli viiteen mennessä, sillon alko pre-ball Bethillä. Eli ei muuta kun suihkuun, lakkaan kynsiä, laittaan tukkaa, tekeen listaa tarvittavista asioista... Kolmelta Dyann heitti mut Kat:n hellään huomaan niille kotiin ja se teki mulle siis meikin, johon olin tyytyväinen. Valaistuksesta riippuen se näytti joko tosi hyvältä tai liian tummalta, mutta yleisilmeenä siis ihan jees.

Bethille saavuttiin fashionably 15 minutes late, mutta ei hätiämitiä oltiin silti melkein ekat jotka siellä oli :D Ausseilla on vähän tapana olla myöhässä joka paikasta! Kokoonnuttiin siis koko meidän koulukaveriporukka tonne Bethille, vanhemmat oli myös kutsuttu ja koko jutun tarkotuksena oli saada kuvia ennen varsianista ball:iin lähtöä sekä kavereiden ja deittien että vanhempien kanssa samalla shamppanjaa ja pikkupurtavaa nauttien. 5:30 tuli sit limusiinit hakeen meidät ja vei kings parkiin jossa otettiin kuvia, ja sitten pikapikaa Perth convention centreen, joka toimi siis juhlapaikkana. Toi convention centre oli kyllä ihan mahtava paikka tälläisen tilaisuuden järjestämiseen, kaikki näytti niin hienolta! Meidän ball:in teemana oli Snowflake soiree, ja teemaan sopien se sali oli koristeltu sinisen ja valkoisen sävyillä lumisadekoneita unohtamatta!

Ilta alkoi siis sillä, että käteltiin rehtorit (niitä on siis meidän koulussa vissiin kolme, yks on se päätyyppi ja ne muut on hippusen alempiarvosia) ja esiteltiin deitit. Siinä saatiin sitten ruusut ja jatkettiin matkaa kohti meidän juhlasalia, ballroom no 3. Siellä oli valokuvaajat valmiina (kolme kappaletta, mahdollisuus valita kolmesta eri taustasta) ja päästiin heti ottaan kuvia. Saatiin siis ottaa kuvia koko illan, aina kun vaan tuli sopiva hetki ja fiilis, valokuvaajat oli koko ajan käytettävissä. Noita kuvia saa ostaa myöhemmin kuvaajien nettisivuilta, kappalehinta tulee oleen luultavasti 5-10 dollarin kieppeillä. Kuvien otteluiden jälkeen mentiin sitten istumaan omiin pöytiimme ja juteltiin siinä, jossain vaiheessa eksyttiin tanssilattiallekin bailaan kunnon dj:n soittaessa uusimpia hittejä ja bilemusaa! Vähän erilaiset tanssiaset wanhoihin verrattuna haha :D 8 maissa oli sitten dinnertime, nautittiin kolmen ruokalajin illallinen ja oli hyvää ruokaa! Pääruokana oli jotain kanapihviä ja parmesaanirisottoo porkkana-herkkusienimoussella. Syömisen jälkeen jatkettiin sitten bailaamista, kuvien ottoo ja kavereiden seurasta nauttimista till 11:30, jolloin ball loppu ja limusiinit tuli hakeen meidät. Matka jatku siitä takaisin hillarysiin ja Indille, jossa vaihdettiin nopeesti bilevaatteet päälle ja lähdettiin limusiineilla takaisin cityyn, northbridgelle afterball:iin! Kotiin päästiin amandan kanssa 4 maissa, ah mikä tunne kaatua rättiväsyneenä ja jalat rakoilla omaan sänkyyn!

Semmonen ilta siis, mukaan mahtu järjettömästi draamaa tyttöjen välillä, paikasta toiseen juoksemista, stressaamista mutta myös tottakai olosta ja muiden seurasta nauttimista ja ajatuksia siitä, kuinka onnellinen ja onnekas oon että mulle annetaan näitä mahdollisuuksia koko ajan, ne tekee mun vaihtovuodesta niin speciaalin. Kuten facebookiinkin laitoin statuspäivityksen, oon superonnellinen että pääsin osallistumaan ball:iin täällä ausseissa mutta uudestaan en tohon rumbaan ihan heti lähtis!

Mutta sitten se paras osuus eli kuvat! Ite juhlapaikasta saati mistään muustakaan mulla ei oo oikeestaan yhtään kuvia, hehe sorryyyyy! Saatte tyytyä mun naamakuviin :D Ja niille jotka on jo facebookissa käyny kurkkaileen niin sori vaan, ihan samat kuvat täälläkin!







Semmosta siis! Ja enään kaks yötä niin im off to melbourne! Pistän sieltä sitten jossain vaiheessa päivitystä jos vaan millään kerkiän/tulee tilaisuus, jos ei tuu niin palataan parin viikon päästä!

xoxoxo

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihana ja tunnerikas ball takana, hyvä niin! Elämässä pitää olla välillä hieman draamaa, se tekee elämästä elämisen arvoista <3

Ihanaa matkaa Melbourneen, nautihan viimeisistä Australian viikoista <3
Äiti

Hanna kirjoitti...

Totta turiset äippyli, varsin tunnerikasta elämää saankin viettää! Kiitos ja voit olla varma että nautin, laittelen viestiä jossain vaiheessa melbistä ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki kuulostaa niin kivalta! Ja oot ollu ihan super nättinä!

Hanna kirjoitti...

Voi kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ja mun kavereilla oli just ripariviikonloppu ja saatiin sit kuulla että sää tuut sit oleen isosena meillä sit kesällä leirillä, Pyysalo 7 :) Sit me ny ku ollaan tälläsiä uteliaita nii oli pakko tulla kommentoimaan että ku saatii noin nätti isonen! :D ja voit sitten kertoo meille kaikkee Australiasta :)

Hanna kirjoitti...

voi että, oottepas sulosia ♥ ja ilman muuta, haha voisin höpöttää australiasta varmaan koko viikon putkeen että eiköhän tästä mun vaihtovuodesta tulla kuuleen ihan tarpeeks ;) kesällä sit nähään! :)

Lähetä kommentti