Pages

perjantai 16. huhtikuuta 2010

And then the phone rang..

Oi kyllä, puhelin soi tänään äikäntunnilta ja STSltä joku tyyppi, "jeps, elikkä sut ollaan hyväksytty tonne australiaan, onnea!" KIITOSKIITOS MILJOONASTI :D Nyt on sellanen fiilis että tätä ei hevillä pilata. Tai no, tätä ei pilata kyllä millään!

Eipä tässä sitten muuta, odottelen tässä nyt sit viikon sisään puhelua expolta ja jos niiltäkin tulee hyväksyminen niin sit on vaikee valinta edessä. Ja mullahan on se YFUn haastattelukin tossa viikon päästä, jos niiltäkin hyväksytään niin minkäköhän ihmeen järjestön kautta mä oikein meen :D

No mutta, se tässä nyt on tärkeintä että jostain on tullut sitova hyväksyminen ja että mun vaihtovuosi käy toteen!

8 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onneksi olkoon! (: Kiva, että joku 11-12 alkaa kirjotella blogia, ehkä mäkin kohta kehtaan laittaa omani pystyyn. Mullekin siis kolahti tällä viikolla hyväksyntä STS:sltä, tosin suuntana on Itävalta 8)

Hanna kirjoitti...

Kiitti paljon ja samoin sinne onnea! Jep, kehtaa vaan, tää bloggaaminen on oikeesti aika kivaa! :D

Johanna kirjoitti...

Onneksi olkoon ! : ) niinku mun blogiin oot näköjään jo eksynyt niin samana vuonna mäkin olen lähdössä USA'han :-D

Yritän kans alkaa tekee postauksia et "Miksi USA?" "Miksi juuri nyt?" ymym, että tää kaikki alkais jo tänä vuonna ja jatkuis vaihtarivuoden läpi (:

olavi kirjoitti...

joo, mä sulle kommentoin tuolla vaihtarifoorumilla, että lähe ihmeessä exploriuksen kautta :D on mulle vastattu nopeesti kysymyksiin ja hommat on pelannu just hyvin :D. Ja tosi kiva lukee muittenkin -94 blogeja lukea ketkä on lähdössä vuonna 2011.Itekkin lähössä vasta vuonna 2011 ni vähä helpottaa sitä hirveetä tunnetta, että 'vielä se1½ vuotta'' ja ''tää aika ei mee kyl ollenkaan eteenpäin''. Keep the blog rollin' =D Ja lähe exploriuksen kautta.. ;)

Hanna kirjoitti...

Johanna, kiitos! Ja samoin sulle onnea :) Tää odotus on kyllä niin tuskaa, reilu vuos vielä... Ja Olavi, jep kyllä se rupee jo varmaa oleen että expon kautta meen :D Munkin mielestä on kiva lukee muiden -94 blogeja jotka on kans lähössä vaihtariks ja muutenkin, kiva jos saa tuttuja jo näin niin voi sit pitää yhteyttä siel vaihdossakin! :D

Roosa kirjoitti...

voouuu onnee hyväksymisest! ;) määki oon -94, ja luultavasti lähös Ranskaa rotareitte kautta 2011-2012, tosin sinnehän haku on vast syksyllä eli kaikki haastikset jne viel ees :D en jaksais oottaa! Mut joo kiva lukee näit muiden saman ikästen blogei, ja ketä on kans lähös vast tossa 1,5 vuoden pääst. (oh my, kuin jaksan oottaa -.-) mut joo kivalt tää sun blogi vaikuttaa, pitäis varmaa sit ku rotareitten haku alkaa ni itekki laitaa blogi pystyy ;)!

Hanna kirjoitti...

Kiitos! Ja peukut pystyyn sulle et pääsisit kans, tsemii niihin haastiksiin! :)

Roosa kirjoitti...

haa kiittikiitti, syksyllä sitte neki ees :o ;)

Lähetä kommentti