Pages

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Unnecessary labeling

or not. Whatever :D

Siis, ihan vaan pikapäivitys, kun uutta tietoa saatu kehiin :) Eli Exploriuksen kautta lähden, laitoin STSlle sähköpostia että joudun peruuttamaan sen heidän paikkansa. Ja kyllä tääkin päätös oli hyvä, oon saanut kuulla exposta tosi paljon positiivista!

Mun tekee vaan koko ajan mieli tehdä uusia postauksia, kaikkia ihania kuvajuttuja ja yleisinfoo jne, mutta en nyt viitti hirveesti kirjotella kun siihen lähtöön on kuitenkin vielä se reilu vuosi.. Huooooh, damn year! :D En millään jaksais odottaa sitä vuoden 2011 heinäkuuta.

Eiköhän tää ollut tällä kertaa tässä, seuraava postaus sit kun saan expolta ne kaikki paperit täytettäviks ja kun oon selvinnyt niistä. Eli mitä mä sanoisin, ehkä n. kolme viikkoa.

6 kommenttia:

olavi kirjoitti...

Nonniiin!:D onnee tosta paikasta ja hyvän järjestön valitsit! :D

Hanna kirjoitti...

Haha, kiitos :D

olavi kirjoitti...

Ootko muuten maksanu jo sen vahvistusmaksun? Et onks ne exploriukselt yhtää ilmotellu et kauan siin kestää et vuoden -11 lähtijät saa hakupaketit?

Hanna kirjoitti...

En oo maksanu mut ainakin vaihtarifoorumilla noi sano et menee varmaan lähemmäks syksyä, kun expo hoitaa nyt noi -10 lähtijät maailmalle ja sit rupee vasta työstään noita meijän hakupaketteja ;p Kiva oottaa sinne johki syyskuuhun!

olavi kirjoitti...

no niinpätietysti. Onneks on kesä välissä ni on sitte pari kuukautta muutakin ajateltavaa :D

Hanna kirjoitti...

jep :>

Lähetä kommentti