Pages

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Wanna feel the warm breeze

Why Australia? And the idea started from?

No, kaikki tämä suuri unelmointi etc. lähti MissMixistä. Kyllä :D Siellä oli vaihtarikertomuksia, joita luin ja joista idea lähti: Miksen minäkin? Maa oli jo alusta alkaen selvillä, Australia. Kenguruiden ja koaloiden, Ulurun, lämpimien säiden ja hiekkamyrskyjen maa. My dream country. USA ei oikein sytytä kuten ei Kanadakaan tai oikeastaan mikään muukaan verrattuna Australiaan. Sen voin kertoa että tuun pettymään _todella_ pahasti jos en pääsekkän Ausseihin.. Nojaa, ehkä siitäkin sitten toipuis ja osais asennoitua uudestaan :)












Aluksi suunnitelmat oli aika, hmm, säälittäviä :D Piti siis lähteä STSn kautta vain tuolle 3kk short stay-vaihtariajalle. En halunnut jäädä koulusta paljoa jälkeen ja halusin valmistua samaan aikaan kuin kaikki kaverit. Sitten selvisi että voin olla koko lukukauden, 5-6kk, enkä siltikään joudu suorittamaan lukiota 3 ja puolessa tai 4 vuodessa. Silloin toi 5kk tuntui ihan tarpeeksi pitkältä, onhan se kuitenkin puoli vuotta.. Juu ei, no way in hell! Kyllä toi vuosi on se "ainoa oikea" aika minkä voin olla, mitäs sitten kun olisin saanut kaikki kaverisuhteet siellä vahvistettua ja kaikki olis alkanut vihdoin sujua tosi hienosti, niin olis pitänyt jo lähtee kotiin. Ehei, oon erittäin iloinen tosta päätöksestä! Ja en tunne katumusta tai mitään että päätin lähteä vuodeksi, päinvastoin, joka päivä tuntuu enemmän ja enemmän siltä että ihan oikea päätös tuli tehtyä. Eiköhän ne
oikeat kaverisuhteet täällä suomessakin pysy :) Ja miten se vaikuttaa mun loppuelämään että valmistun vuotta myöhemmin kuin kaverit? Ei yhtään mitenkään :D Joten I'm so happy with my decision!

1 kommentti:

Eveliina N kirjoitti...

Sori kommaan vanhoihin ehhee. :D Tosi kiva et tajusit että ehtii tuota elää Suomessaki. Ei oikeesti oo mitää kiirettä valmistua lukiosta tai mennä yliopistoon, pari vuotta sinne tai tänne ei tee mitään. Ja kun yliopistoon menee niin varmasti tulee viivytyksiä valmistumiseen jne, eikä kaikki kaverit iha takuulla valmistu samaan aikaan. So, miks pitäis sitten lukiosta valmistua?

Ite lähin asenteella että Japani ois aivan mahtava MUTTA aivan sama minne tahansa maahan pääsisin, se ois elämys itestään. Elä unoha että jokainen maa on erilainen ja jos et pääsiskään Ausseihin, mee sitten toisena kertana. Ainaha voi tehä hurjat temput ja muuttaa asumaan tosta vaan johonki maahan. ;) Ite haaveilen vielä lähteväni au pairiksi lukion jälkeen, koska totuus on että sitten kun on oma perhe, ei ole aikaa.

Mielummin NYT kiertelen maailmaa kun vasta eläkkeellä! Ja toki, eläkkeellä sama juttu uudestaan!

Lähetä kommentti