Pages

lauantai 10. huhtikuuta 2010

My whole new world..

..in Australia, 2011 alkaen. Toivottavasti!

Eli hahaa, taas yksi höseltäjä ja yli-innokas tyttö ilmoittautuu, täällä näin! Hyvällä säkällä en ees pääse vaihtoon (okei, toi oli turhaa, tottakai mä pääsen, haha! ei saa olla pessimistinen ;D) ja jos pääsen, niin lähtö tapahtuu vasta reilu vuoden päästä. Hienosti! :D

Noo, joka tapauksessa toivotaan että tämä unelma käy toteen. Tästä unelmasta on jo pitkään haaveillut Hanna, 15v vielä reilu puoli vuotta ja joulukuun 6. päivästä eteenpäin 16v, joka asuu Kangasalla perheensä kanssa. Käy vielä hetken aikaa 9. luokkaa ja siirtyy sit lukion puolelle. Tykkään monista asioista, mm. kavereista, perheestä, eläimistä, harrastuksista, liikkumisesta (specially dance!), unelmista ja unelmoimisesta, pojista, hellittelystä, leipomisesta, kesästä... Melkein kaikesta! Inhokkeja ei sit niin paljoo löydykkään, niitä on hämähäkit, ötökät yleensäkin, kateellisuus, itsekeskeisyys, ilkeys.. Perussettiä. Nojaa, eiköhän tää riittänyt näin pika-esittelynä :D Siirryttäiskö sit vaikka tähän itse aiheeseen, eli vaihto-oppilasvuoteen, joka toivottavasti saadaan vietyä haaveilua ja haastatteluja pidemmälle!

Olen siis hakenut vaihto-oppilaaksi 2011-2012 Australiaan STSn, YFUn ja Exploriuksen kautta. Ja eka haastattelu, STSltä, on maanantaina. Siis kahden päivän päästä.
NYT JÄNNITTÄÄ, pakko myöntää :D Expon haastis on sitten tiistaina ja YFUn vasta parin viikon päästä. Ja hyväksymisestä/hylkäämisestä saan tietää pari viikkoo haastattelun jälkeen, peukut pystyyn hyväksymisen puolesta ja yleensäkin, että haastis menee hyvin!

Maavalinnasta ja muusta yleisestä lisää seuraavassa postauksessa, siihen asti heissan! Alkakaa ihmeessä lukemaan tätä blogia sitten kun varsinainen lähtö tapahtuu (ja kirjoittaja siirtyy maapallon toiselle puolelle) ja kommentoikaa! Kaikki lukijat otetaan vastaan lämpimästi, kavereista ja tutuista tuntemattomiin :) Welcome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti