Pages

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Bloody hell

Kaks syytä miks otsikkona on bloody hell: 1. Eaglesit hävis footiessa (hostäiti on ihan hullu footien kannattaja ja se rakastaa eagleseja niin meki katotaan amandan kans sen kanssa noita pelejä iha innolla haha) ja 2. Mun kaikki rahat on tällämenolla menny ennen syyskuuta! Kiroon kaikki talvialet ja australialaiset vaatekaupat sinne mihin pippuri kasvaa, argh shoppailen ihan liikaa :D Mut kerran sitä vaan täällä ollaan ja ite kovalla työllä noikin shoppailurahat keräsin niin jos sitä ny vähä ;)

Tänä iltana ei oo mitää ohjelmaa, kun Kat, Scott ja Lee tuleekin vasta huomenillalla, niin aatelin taas tulla päivittään blogia. Päiväohjelma oli kutakuinki normaali, mentiin Iselinin kans juokseen siinä 12 maissa ja juostiin about puolen tunnin lenkki. haha siinä kun juostiin niin some guys ajo meijän ohi autolla (ehkä about 19-20v) ja huus ikkunasta että "good job girls, yeah keep going" ja oltiin vaan että mitäs hemmettiä :D nauratti sit vähä! Siinä kun oltiin lenkin jälkeen saatu ittemme readyks niin lähettiin cityyn, itseasiassa suuntana oli IKEA! Syötiin lunchkin siellä ja oli kyllä siistiä syödä ruotsalaisia lihapullia (nams♥) ja ostaa maraboun suklaata! Ostettiin sit vähän kaikelaista, henkareita, roskakorit mulle ja amandalle, amandalle lisäks kenkäteline ja semmonen teline mihin ne henkarit saa laitettua, AAAA en muista senkään suomenkielistä sanaa! Ja sit kaikkee pikkusälää. IKEAn jälkeen mentiin Supré-nimiseen vaatekauppaan ja jestas mitkä alet, sanompa vaan. Selvisin onneks vaan 25 dollarilla! Kotona sit katottiin tosiaan toi AFL-matsi ja Karate Kid, oli kyllä hyvä leffa! Äsken syötiin tea (eli dinner) ja nyt vaan chillataan. Huomenna olis tarkotus lähtee taas cityyn (..........perskele) mutta aattelin hillitä itteni ostosten suhtee :D Kuulemisiin!

Ainiin ja oikeesti seuraavalla kerralla lupaasn ja vannon kautta kiven ja kannon että laitan niitä kuvia ja PALJON. It's a promise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti