Pages

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

little joey

Joey = a baby kangaroo :D haha kinda weird though..

Neljäs päivä perheessä starttaa! Heräsin jo ysin aikaa tänää, no mentiin kyl jo 10pm eilen illalla nukkuunki kun väsytti niin pirusti taas :D Katottiin tossa aamulla sit hostmamin ja Iselinin kans No strings attached, oli ihan sika hyvä ahah naurettiin niin paljon :D

Ollaan tehty paljon kaikkia juttuja näinä päivinä, eipähän oo ainakaa koti-ikävä päässy yllättään kun kokoajan ollaan menos mut hyvä se vaan on! Kiva nähä tätä paikkaa ja pitää noi käytännön asiat saada jokatapauksessa hoidetuks niin parempi hoitaa ne nyt kerralla :p Maanantaina mentiin Perthiin vaan kierteleen ja katteleen et millanen paikka se on, oli vähän bad weather mutta ei se menoo haitannu! Kun kotiuduttiin Perthistä niin mentiin cemeteryyn eli hautausmaalle, sounds a bit creepy but it wasn't! Enemmänki se oli semmonen tosi nätti puisto jossa oli muistolaattoja ja kukkia ja kaikkee :D Siellä elää siis kenguruita vaikka kuin paljon, ja ah ne oli ihania ♥ Kinda weird mennä kattoon kenguruita hautausmaalle but that's the way it goes :D




Cute ones yeah? ♥

Maanantai-iltana hostvanhempien pojat, Lee ja Scott tuli tänne ja Leen tyttöystävä Kat tuli kans. Haettiin sit take away-kiinalaista ja istuttiin vaan iltaa ja tutustuttii toisiimme, oli kyl kivaa ja ne oli kaikki niin mukavia! Kat oli iha innoissaa ja lupas viedä meijät Perth zoo:hon, super!

Tiistaina sit lähettiin siinä 12 aikaan ostoskeskukseen ja ah oli kyllä ihana! Kaikkia ihania vaatteita ja kaikkee hihi mutta koska olin järkevä niin en ostanu mitään turhaa, vaan pelkästään yhen villatakin, kengät (no ne nyt vaan oli pakko saada ja ne oli _halvat_), uudet kuulokkeet ipodiin, juoksu/salitrikoot ja sit kaikkia hygieniajuttuja, shampoota ja hoitoainetta ja lakkaa yms. Ainii ja hommattiin prepaidliittymät, niin saadaan noi puhelimet kans kuntoon! Se ite liittymä ei maksanu kun 2 dollaria ja sit otin 20 dollarilla puheaikaa. Luultiin et ois ihan easy juttu saada se liittymä toimiin, uus simkortti vaan sisään ja ping voi ruveta soitteleen.. No ei se ihan niin sit mennykkään. Pitää täyttää netissä kolme sivua jotain lomakkeita, sit pitää eka rekisteröidä se simkortti ja sit toi prepaid-tsydeemi tai se maksujuttu, ja ne oli niin hankalia! Väännettiin ihan törkeen kauan noitten kans mut sit hostäiti sano et se soittaa tänää sinne paikkaan ja kysyy niistä epäselvistä kohista, niin annettiin vaan olla.

Nyt hostmom lähti asioille ja me ei haluttu lähtee mukaan, niin aattelin lähtee kohta vähä juoksee Popin kans :) Pop on siis näitten koira! Bordercollie ja ah niin ihana tuitui! Ihana päästä urheileen, hyi tullu ihan kauhee olo kun ei oo päässy lenkille tai mitään kun ei mua ainakaa vielä päästetä yksin pimeellä juoksee, ja kun pimee tulee jo ennen kuutta niin siinähän sitten istut kotona koko illan ARGH. Finally some time to do some exercise ♥ Joten catch up later guys, stay tuned!

6 kommenttia:

rosannna kirjoitti...

Niin siistä lukea näitä sun juttujas sieltä kaukaa! Hei kerroppa, että oliko vaikeet sanoo perheelle moikat lentokentällä ja millanen se sun vaihtari siskos on? :)

Hanna kirjoitti...

Haha kiva kuulla! :) No tota joo, mulla oli koko automatkan helsinkivantaalle semmonen tosi outo olo, en oikeestaan sillon vieläkään tajunnu et mitä on tapahtumassa mut sit kun päästiin lentokentälle niin sit se iski ja tuli vähä semmonen olo että mitäköhän mä oon nyt menny tekeen :D Kyllä itkettiin varsinkin äitin ja siskon kans aika paljon ja sit kun lähettiin käveleen siitä poispäin nii en vaan pystyny kattoon taaksepäin kun en halunnu nähä äitin itkusta naamaa ja nii.. se ei ollu kyllä yhtää kivaa!
Tullaan Amandan kans hyvin toimeen, se on mukava ja kaikkee :) ja on kiva kun on joku tommonen samanikänen nuori täällä kotona jonka kans voi tehä kaikkee! Eli hyvin menee silläki saralla, ah kaikki menee vaan niin hyvin täällä! ♥

Katri kirjoitti...

Lähdön hetki oli NIIN vaikee, mut onneks matka meni hyvin ja nyt kun oot kotiutunut sinne ja kaikki alkanut meneen hyvin ei enää niin puristava tunne rinnassa.
Me ollaan sellasta itkevää sorttimenttiä... mut kyllä siellä lentokentällä kaikkien vaihtareiden perheiden silmät kostuivat, kellä enemmän, kellä vähemmän.
Niinkuin Petteri sanoi, että testataan millaisessa kunnossa Helsinki- Vantaalla on noi sadevesijärjestelmät... ei vaiskaan.
Kaikki siellä vaikuttaa olevan oikein hyvin!
Love <3 Äiti <3

Hanna kirjoitti...

Niin oli, onneks ei tarvi lähtee enää mihkään kymmeneen kuukauteen ja kokee sitä uudestaan.. ja sithän se on ilon hetki kun tuun kotiin! :) No joo vähän kyllä ollaan itkeväistä sorttia, mulla tässäki silmät kostu ku luin tota sun kommenttia, oot rakas äiti ♥

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lukea näitä sekä Hanna sun juttuja että vastauksia, en saa mitään töitä tehtyä täällä kun oon itekkin ihan tippa linssissä :) Mutta niin oikealla asenteella oot lähtenyt, osaat varmaan ottaa kaiken irti vaihtarivuodesta! Terkkuja kaikilta meiltä <3 t. Taru

Hanna kirjoitti...

No voi, kiva kuulla :) Kiitos ja otan kyllä kaiken irti minkä vaan saan ;) Terkkuja kans sinnepäin! ♥

Lähetä kommentti