Pages

maanantai 11. heinäkuuta 2011

I'm alive mates!

Here i am! Torstai aamuna siis saavuttiin finally sydneyyn, ja siitä alko sit kolmen päivän soft landing camp. Jet lag iski aika kovasti sillon torstaina, teki vaan mieli mennä nukkuun ihan koko ajan.. No 7 pm meidät sit vihdoin päästettiin nukkuun ja nukhadinkin ihan suoraan. Herätykset oli kaikkina aamuina 7 am, joten sain semmoset 12h nukuttua ekana yönä. Perjantaina olo olikin jo huomattavasti parempi! Lauantai oli sydney-päivä, ja gosh, oon niin rakastunut siihen kaupunkiin. Se oli valehtelematta kaunein ja mahtavin kaupunki ikinä! Katsastettiin siis opera house ja sit oli vapaa-aikaa, ja kolmen aikaan we took a ferry to Manly! Manly on siis semmonen surffareitten kaupunginosa, ja siellä sijaitsee kuuluisa manly beach ;)


Quite nice yay? ;) manly ah ♥

Tolta leiriltä jäi kyllä kans monta hyvää kaveria, etenki kolme norjalaistyttöö :) Ja niistä kaks on täällä perthissä kans!

Eilen tultiin siis perheisiin, ja siinä sit kun kotiin päästiin niin vaan hegattiin, katottiin vähä paikkoja and stuff ja sit syötii ja mentii nukkuu kun oltiin nii väsyneitä :D Mentiin siis nukkuun joskus 9 aikaa, ja mä heräsin 11 tänä aamuna eli kevyet 14h yöunet! Ihan kohta lähetään katsastaan Perthiä ja hostmom sano etä ajetaan semmosen alueen läpi missä ei voi olla näkemättä kenguruita, eli sit on nekin tsekattu! ;) Joten siis kuulemisiin til' next time!

Aajoo eikun laitankin tähän vielä vähän aussisanastoo jota on tullu vastaa:

breakfast = brekkie
aussie football = footie
She'll be righ = it will be alright

ja jos sanoo että oikeella, niin se ei oo pelkästään right vaan että right hand side :D

3 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

aaaaaa hanna niin siistiä ku oot jo siellä!! onks siel iha supersiistii?! :>>

Roosa kirjoitti...

Äää mulla vielä viikko lähtöön, ihan hassua ajatella, et vähän yli viikon päästä oon sitte siellä samoissa maisemissa! :) Enjoy!

Hanna kirjoitti...

piupiuuuu jossu no on! taisiis kauheesti asioita hoidettavana ja pakkoja nähtävänä and stuff nii kauhee kiire kokoaja mut on tää niin superrrr cooool ♥

roosa no viikko menee niin hujauksessa ettei oo tosikaa, kohta säkin käppäilet pää alaspäin täällä kengurulandiassa ;)

Lähetä kommentti